Friday, April 22, 2011

Epi Betday 2 Me


22 April 2011???

Genap usia aku 24 tahun. Terasa dah semakin berusia dan terasa macam masa ini tersangatlah pantas berlalu( tapi jiwa masih remaja). Teringat kembali kenangan aku waktu zaman budak-budak dulu, perangai buruk benoo.. hehe.. tapi tak mungkin zaman e2 akan kembali

Thanks pada sume yang engat betday amoii..walaupun ia hanya 1 tarikh je..

Bila usia dah banyak ni banyak perkara bermain di otak ni. Sebelum ni fikir jugak tapi tak je jawapan pon.. soalan je semakin meninbun.. tak de sape nak tolong jawabkan

Doa aku.. cehh hihi

1❤ Dipertemukan dengan seseorang yang terbaik untuk aku, keluargaku dan agamaku.

2❤ Berdoa agar diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan sentiasa berada dalam iman... aminnn

3❤ Dipertemukan dengan kawan-kawan yang baik dan memahami..

4❤ Berdoa agar sentiasa suksess lorhh 2 yang penting kan2

5❤ Banyak lagi ni.. tapi malas type hihihi...

Selama usia ku 24 taon, macam2 benda yang aku perlu hadapi dan kena hadapi.. Alhamdulillah segala aku mampu hadapi walaupun aku tak sekuat yang di sangkakan...

Kepada sume sahabat yang mengenali aku dan yang tak jamu layan kerenah aku, thanks ae pada korang.. Sahabat adalah salah satu anugerah yang sangat tak ternilai, korang tahu kan?. Dengan adanya korang, hidup aku lebih ceria dan lebih banyak benda yang dapat dikongsi bersama. Aku berdoa kita akan sentiasa ‘keep in touch’ walaupun masing-masing dah ada kehidupan sendiri.. mungkin ade yang berkeluarga.. alaa jelesss

Semoga kita akan bahagia dan dirahmati dengan jalan yang telah kita pilih. Ameen...


Nape dye bukan yang pertama wish??? ermm



6 comments:

Rozuan Ismail said...

happy birthday!!

Mila Ahmad said...

amOi r..eppy besday ya..
wish u all de best :)

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

<<< Hajat yang ke-3 dah termakbul...
Hehe
yay yay yay

4moii said...

Rozuan, Mila, Akar, tq.. hehehe...

zul btol2... rakan yang memahami

ADfeez said...

♪Happy Birthday To You♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ Happy Birthday ToYou♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You ♪♫•*¨*•.¸¸♥¸¸.•*¨*•♫♪Happy Birthday To You♥ ♥ ♥ Happy Birthday To You....wish all happiness & great in urlife...:D ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪

4moii said...

alaa ad... br nk wish.. huhuhu dh lps laa ppe pon tqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Oder2





Close