Thursday, December 30, 2010

Blog Review By My Nakal



Syarat kepala otak Mr Nakal...

1. Hangpa kena tahan mental
Mental?? opkos kot.. tp xtau nk kata la.. hati tisu jgk ni..

2. Aku akan review sekali dengan tuan blog..hahaa(acah jer)
Boleh ja.. mai kaih.. ceq dok tggu ang ni

3. Aku akn review secara jujur..kalau aku rasa boleh di puji aku puji,kalau boleh di kutuk aku kutuk(dah lama x kutuk orang ni..hohoho)
kalau ley 2 ang puji dh la no.. satgi ang dok kutuk, dok tiak lak.. xsapa lak nk pujuk.. sapa nak jawab kalau lagu 2? habaq mai sat hehehe

4. Buat kan entri pasai apa hangpa minat di
review oleh aku dalam loghat kedah(tu pun klu blh.klu x blh x pa)..Pas tu tinggalkan url entri hangpa kat komen
sebab pa ae?? ishh ceq pon xbapa nak tau la sebab pa.. saja ja nk mngedik kn diri nk join.. rs cm pala otak ni xbapa nak betoi ja hujung2 tahun ni... ley ka lagu 2?? Saja ja nk suh Mr Nakal ke abang nakal xtau.. mana2 pon boley kot no.. bedal ja la... Sebab klo Mr Nakal org kedah, sekampung la kita no.. ape ade hal kn.. hehehehe ..


Lawa jugak header mamat ini.. senakal shichan(betoi dak ceq eja ni xtau)


P/S : Hati tisu pon da hati nk join.. Toksah dok kutuk belog ceq dah la no.. Ceq budak baru nak blajaq..


3 comments:

!!!_Mr Nakal_!!! said...

Adehh~~hang pun join gak ka..

Hang ni mmg la,aku luku pala hang baru tau
hakhakhak

tq join

Ceq akn review secpt mngkin

(P/s)Segmen dah di tutup

4moii said...

ang nk luku pala ceq no.. pala ang spa nk luku?? meh kaih.. ceq nk luku mai.. biaq la.. ceq join pon.. sbb ceq budak br g.. sob2.. kasi r can.. uwaaaaaa tiak kot... ceq bkn pnh join cntest pon.. xreti nk join2 ni..

Anonymous said...

Tak, prawdopodobnie tak jest

Oder2





Close