Sunday, March 6, 2011

Katak Ais


1st aku nak maaf pd sume yg dtg umh aku ni.. sori sangat.. belog aku ni dah jd katak dalam ais.. cedey siot.. datang dari imageshack 2.. bukak je sume jd cm 2.. templet aku dari imageshack.. so rosakk.. aku cari org yg wat belog aku 2.. dye asyik bz je.. kecik hati aku jgkk.. psl belog menangis aku.. syg punya pasal.. dah hbs banyak duit kot kt belog 2.. sabo je la...

2 sebab aku xde nak ziarah belog korg.. sori ae.. sori sangat2.. lme jgk x blogwking ni.. aku usaha dapatkan tmplet baru.. harap aku akan tenang -..- dan tak ngis lg.. hihi

ni ha belog katak aku.. berat gila.. adess

Aku xley nak wat ape.. sebab templet ni bukan aku yg buat ^..^



P/s : Pada koz yang baca entry ni.. harap sangat dapat pm amoii n settle kn prob 2... ermm

6 comments:

Ike said...

Takde aper nak dikomenkan, Omey. Tahniah atas usaha & pengorbanan wang ringgit utk menjadikan blog ini jd realiti serta mampu ditatap semua.

Walaupun sekarang Ike tengok ada banyak katak dalam ice tp Ike tahu semua ini adalah masalah technical. So, keep up ur good job & all the best to u. :)

4moii said...

ike ade lg ktk? uwaaaaaaa
imgeshake kne login br nmpk blog omey ni uwaaaaaaaaaaaaa mgong2... skt ht tol la..

Ike said...

Masih ade lagi, Omey. Semua widget kene block kata dalam ais tu. Adesss.

amooii said...

uwaaaaaaaaaaa cdey2

i am S!L4H.. said...

perghh. pnuh gile katak. ble nk ilang ni?

4moii said...

huk2.. smp ht.. uwaaa jp g ilang sbo2

Oder2





Close