Monday, October 17, 2011

Ahakz.. Gula2 Cinta erkk!!


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ

Malam ni xde entry, just nk share ape yang aku wat hari ni..

Hari ni hari yang epi jgkk..

Agak penat.. dari pagi busy..

1 hari xley on9.. ahakz.. kalau x, muke ni depan lappy je...

Ni baru free.. siapkan tempahan coklat dari member..

Tapi lom siap lagi.. ade bnyk lagi nk kena siapkan..

Insyaallah esok siap.. harap2 la..

Heart2 gitu.. Chocolate Peanut Butter< erk name ni betol ke?

Ini dalam dye ape ae?? haa... almond.. shedapp...

Especially.. You have a special place in my heart,
Love is what helps
Mend a broken heart
-
-
-
(copy paste dari kotak 2 ngeeeee)

Cer hadiah kan pada gelpren time dye majok..
(aku majok xdapat pon.. huhu)
Nak try majok tengok dapat ke x...
^____^

Aiyok hello kitty cam kenai..

Dah cukup bak coklat..
(sambil mengulum coklat.. kihkih)
^__^
-
-
-
-
-
Berita epi...

Bubu dah balik petang tadi..
Tapi kurus.. Pas makan minum..
Hilang balik..
Sekarang dah xde..
Mana la dye pegi ni... huhuhu
C Bibi asyik tido je atas katil aku..
Makan tido...
Tapi xpe, janji dye ade depan mata aku..

-
-
-
Putih(rabbit) xde kawan la pulak..
Alaa cian nye...
Xpe.. esok cari kawan tuk dye..
-
-
Nasihat dari naga memang bagus..
aku xreti pasal arnab ni...
Insyaallah cube yang terbaik untuk putih..
Thanks Naga

-
-
-
-
Mata dah ketat nak tito
-
-
Daaaaaaaa....

Gud nite

3 comments:

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

Xde tajuk tapi cerita menarik.
Jalan cerita yg ada kesudahan gembira.

Eh!!! Dah macam nak komen filem plak!!!
Ok lah 3 bintang.

Nak coklat free boleh.
Nak wat x pandai!
Nak beli x tahu pilih!

4moii said...

erk lupe tjuk xde hehehe..
3 bntg je?? mjok r gini

cklt free ae?? nk hntr kt mn?? kt umh tok pghulu?

alsan je 2

naga said...

Kite suke sangat pasal coklat ni..waduh..kalo kite kat sane pasti dah pulun habis. Suke jugak dengar Bubu ada jengok Amoi. Dah perangai kucing macam tu Amoi tapi Amoi kena ingat ada kucing yg pandai merayau n ada kucing yg tidak pandai merayau. Yang x pandai tu lebih terdedah pada bahaya n kelaparan. So Amoi kena hati2 dgn perangai Bubu. Takut nanti Amoi kehilangan dia terus.
Kalo beli rabit baru tu simpan gambar kat sini K. kite pun nak cayang jugak.
K Amoi, jaga kesihatan dan jaga diri slalu.

Oder2





Close