Tuesday, May 24, 2011

Masih Wujud Makcik Hajjah Sitt Alwuzara????


Macam mana nak mula kan entry ni ae??? sebab hati tak bape nak stabil.. nape?? sebab sakit hati la.. nape? sebab tak boleh tima baca 1 blog(wordpress) dari satu blog mangkok jamban ni.. adess sori la makcik.. terkurang ajar sama kamu... mungkin aku ni orang yang terakhir tahu? ehh tapi rasa ade lagi yang belum tahu kn? seorang makcik yang menghina islam

kat sini aku nak kasi 1 link.. korang ley baca.. kalau ape yang aku wat ni ade orang tak suka @ salah.. korang ley tegur ae... LINK
insyaallah aku tima kritikan @ teguran...
(cam artis lak.. sius ni weyy.. ni bukan main2)

aku bukan nak cakap ape la... cume nak share ape yang aku tahu.. aku malas nak komen pape... adesss... walaupun dah ade yg wat laporan tentang ni.. mungkin kt FB dah banyak citer sal makcik ni... tapi aku tak ade FB ehehe.. tapi FB dye dah tak ade sekarang... dah keno bako..
aku terbaca kat blog dye je.. entry ni dan gambar 2 tak de niat apa2.. maaflah kalau cara aku salah... aku tak nak mnyesatkan sape2... cam kawan aku.. cikgu faezah.. insyaallah kalau iman tebal d dada, benda2 ni sume tak akan jadi...


entry dye baru je lagi.. masih panas2


"Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:19 am on May 24, 2011"

gambar seekor ikan jerung di Kaabah.. Subhanallah..

pagi tadi.. baru sangat.. walaupun macam2 kaki blogger lain komen n bagi nasihat..

tapi 1 habuk pon dye tak pakai..

islam kah dye?? aku tak ade hak mempertikaikan islam @ tak.. 2 antara dye dengan tuhan.. subhanallah.. jauhkan la aku dari sume ni..

kita berblog ni bukan niat untuk memalu @ mengutuk sesape... walaupun nabi & rasul sekalipun.. guna la kemudahan yang ada dengan cara yang baik..

aku kat sini bukan nya nak nasihat makcik ni... tapi sebagai Umat Nabi Muhammad swt rasa nya tak salah kita nak tegur makcik ni kan?? walaupun tak de no tepon dye ke ape ke... aku nak jugak nasihat makcik ni... dye baca ke tak lantak dye la.. memang tak guna kita nak nasihat dye ni.. memang sia2 je.. insyaallah satu hari nanti akan terbuka hati dye untuk bertaubat... aminn....

makcik, sedar la...makcik ada menyatakan makcik agama Islam, makcik pun sebahagian dari Umat Nabi Muhammad, sepatut nya makcik tunjukkan jalan yang betol kepada sume pembaca blog makcik.. tak di nafikan blog makcik memang ramai yang masuk.. kalo blog makcik ni wat duit.. memang kaya la makcik.. tapi untuk ape makcik buat sume 2?? makian dan cacian dari orang ramai buat makcik berbangga @ marah?? marah kan?? so makcik terima sume kritikan, teguran dari sume.. bertaubat lah dan kembali ke pangkal jalan.. masih belum terlambat makcikk... kami sume bersyukur sangat makcik berubah.. memang ramai yang berdoa ke arah keburukan makcik, & ada yang berdoa untuk makcik berubah... makcik sedarlahh.... hidup kita bukan untuk selama-lamanya... sekelip mata saja tuhan nak amik nyawa makcik...

semoga tuhan membukak kan pintu makcik ni untuk bertaubat... amin....

Mungkin ramai yang dah tahu.. mungkin ramai yang belum tahu...
apa yang aku cube sampaikan di sini bukan nak mengaibkan sape2...
tindakan telah di ambil.. tapi masih belum dapat apa2 berita baik.. masih ada lagi entry yang makcik ni cube sampakan & cube menyesatkan kita Umat Islam..
harap tak ada yang terpesong dengan cite2 dai makcik ni...
sama2 kita doakn perkara ini tidak berulang lagi





p/s : sekiranya entry ni tidak sepatutnya berada di sini.. harap korang tegur ye...


BLOG MAKCIK 2 DAH TAK DE.. PUAS HATI AKU (BAK KATA ZUKFAKAR, MBER AKU.. HAHAH)




14 comments:

♥Aien Najwa♥ said...

yew betol 2..sy ader wt entry niy siang td..but, ader seorang hambe Allah "ananymous", soh sy delete pixc2 2..dgn mengatekan ble kiter wt tentang dier, mcm kiter jd agen dier lak..but, just nk luahkan perasaaan shje..now, this entry xdek dlm blg sy dh..sy dh buang..apepown, moge mkcik niy terbuke hati utk kembali kepade jln kebenaran..

puteraduyong said...

waa...bikin panas ni... ;)

AMOII said...

adeess npe la xley nk kmen ni.. dgn gne cara lain lak..


aien: entry ni xbermaksud nk jd agen spe2... hnya nk smpaikn pada org yg xtahu je.. myba rmai yg dh tahu n rmai yg belum.. xslh rsnye kot.. psl pic 2.. xde kne mgena nk hina kaabah ke ape ke.. agen ke mnde ke.. atau nk nyesatkan agma.. sbnrnya.. hnya nk tnjuk kn pd org lain yg blum th.. sume 2 ats niat kita, n pndgan org lain yg membacanya,,, rmai lg kaki blogger yg wt entry cm ni.. thnks atas kmen 2.. sme2 la kita doakn makcik 2 berubah...


duyong: sume nye panas wlpun bukan musim panas skrg... tp sbr je la.. nk mndi dh lwt heheh

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

MINTA PIHAK BERWAJIB MENGAMBIL TINDAKAN SEGERA!!! SKMM JANGAN HANYA RAJIN MEMANTAU BLOG POLITIK YANG PRO PR SAHAJA.. RAIS YATIM TOLONG AMBIL PERHATIAN SEGERA !!!
<<< Setuju dengan BUJANG SUSAH

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

Could not locate remote server

Check that the address is spelled correctly, or try searching for the site.
Search with Google
http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com/

TQ SKMM =akhirnya dah kena PONG!!!
Puas Hati Aku.

4moii said...

hahaha akar.. kejam nye.. aah kn padan muke dye.. tp ade org len bkk lg blog dye la... ade yg xbley.. pelik.. biau tanah kubo xtima dye.. kan2

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

pat bagi link baru ... sapo yg bukak balik tuh nak p report pejabat kadi plak!!!!

4moii said...

blog yg mey bg 2 la.. kt lppy omey ley bkk.. kt pc ni xley bkk .. nk suh spe kwen ngn dye?

Izz said...

org mcm ni jgn dilayan. lagi dilayanlg dy suka

4moii said...

uitt izz marah nye.. sabo2

hana sudradjat said...

omg!how shocking.hopefully that person sedarlah ye. amin..

4moii said...

amin.. same2 doakn dye brubah

Koding said...

Saya rasa elok awk hapuskan link ke blok makcik tu...
Dan buang skali pic tuh...
Jangan promot blog makcik tu...
Dan jangan awk turut terbabit menyiarkan gambar2 yg menghina islam itu...

4moii said...

koding... blog mkcik 2 kn dh xde.. buakan niat nk myiarkn ke ppe.. hnya nk smpkan pd yang xth.. bukan niat nk pomot ke ape ke x... pndangan org len berbeza.. thnks...

Oder2





Close